Divendres 18 de novembre de 2011, els alumnes de 4t d’ESO i els dos cursos de Batxillerat vam anar a una xerrada que es va realitzar a la Sala d’Actes de l’institut. La xerrada ens la va fer en Jordi Font, un noi que va tenir un accident de moto fa 14 anys a conseqüència del qual va quedar paraplègic i va haver de fer rehabilitació a l’hospital de neurorehabilitació Institut Guttmann. En aquest institut hi rehabiliten pacients de qualsevol lloc del món. En Jordi va voler presentar aquesta xerrada als alumnes com a testimoni de la seva vivència personal.

En Jordi Font durant la xerrada

El títol de la xerrada és ”GAME OVER”, que significa ”s’ha acabat el joc”, i ens va parlar de lesions medul·lars i cerebrals que es produeixen en molts accidents de trànsit i de les seqüeles que hi ha. També ens va explicar quan i com es fa la rehabilitació en aquest hospital; ens ho va ensenyar mitjançant un audiovisual amb diferents persones amb diferents tipus de lesions rehabilitats en l’institut Guttmann.

L'alumnat de 4t durant la xerrada

En finalitzar la xerrada, ens va donar una sèrie de consells sobre la seguretat en la carretera per no patir accidents i els diferents tipus de lesions que poden causar.