Després dels exàmens trimestrals, els alumnes de segon de batxillerat van anar fins a Barcelona el dia 6 de març per realitzar activitats diferents.
En arribar a Barcelona, es van dividir. Els alumnes del batxillerat científic i tecnològic juntament amb la Josefina Boquet i la Jordina, van anar al Cosmocaixa. Els que cursen el social i l’humanístic van fer cap al Museu Nacional d’Art de Catalunya amb la Teresa Porredon, on varen veure diferents obres que estaven estudiant com La Vicaria o Els Primers Freds. També van poder observar altres obres que estudiarien més tard i que formen part del temari de selectivitat com per exemple Nit de Lluna de Leandre Cristòfol.
Un cop acabades les dues visites, es van reunir al Maremagnum per dinar. Després d’haver menjat, van anar al Museu d’Història de Catalunya on van fer unes activitats de la selectivitat amb ajuda de la informació que proporcionava el museu.
Per finalitzar, van anar a veure un musical, que la companyia Dagoll Dagom va tirar endavant, anomenat La família irreal representat per diferents actors que surten al Polònia.
Van tornar tard cap a Cervera, contents desprès de la gran excursió cultural i d’entreteniment.

Emma Chapman
2n Batxillerat