Curs 2017-2018

S’ha jugat a la Demarcació Territorial de Lleida el Torneig Escolar d’Escacs anual anomenat “Campionat d’equips per edats de la Delegació de Lleida 2017”, que s’ha celebrat lloc durant els tres últims dissabtes consecutius del mes de novembre – dies 11, 18 i 25 – a les poblacions de Lleida i Balaguer, i en el que han participat els nostres joves representants en la categoria Sub-14 i Sub-16.

La representació esmentada ha estat formada per l’Arnau Domènech, la Cecília Coromina, el Lluís Vila (alumnes de l’institut Antoni Torroja) i el Ton Pollina (alumne de l’escola Jaume Balmes) i han aconseguit, després d’una magnífica actuació, el primer lloc en categoria superior i el sots-campionat de grup.

Aquest resultat els possibilita de participar en la final de Catalunya en una propera convocatòria a Manresa, en la que guanyaran molta experiència perquè els reptes seran de molt més nivell.

Els èxits esportius en aquesta modalitat els possibilita en gran manera l’oferta extra-escolar dels col·legis de Primària i les classes de formació avançada per alumnes de Secundaria que es duen a terme en el Casal Cívic de la nostra Ciutat.

Notícia escrita per Joan Mora