Nou WiFi del centre: Més ràpid, amb més abast i més segur.

Aquest curs engeguem la nova xarxa WiFi gencat_ENS_EDU per tal de millorar la connectivitat a Internet en tots els espais del centre. Per connectar-se, cal seguir uns passos i llegir la nova normativa. Si teniu qualsevol problema, dirigiu-vos al coordinador informàtic.

Els dispositius mòbils no poden connectar-se en aquesta xarxa.

Com connectar-se?

Seleccioneu el sistema operatiu que teniu instal·lat al dispositiu que voleu connectar.

Per connectar-vos en un ordinador amb el sistema operatiu Windows, cal baixar-se aquest fitxer .zip i descomprimir-lo (botó dret > Extreure tot > Seguiu els passos de la finestra).

Quan finalitzeu, obriu la carpeta, cerqueu el fixer reconfigwifi.bat i obriu-lo. Se us obrirà una finestra que es tancarà automàticament al cap d’uns segons.

Per últim, cal cercar la xarxa. Aneu al botó de WiFi a la part dreta de la barra inferior de Windows i cerqueu la xarxa gencat_ENS_EDU. Allà heu de posar les dades que trobareu en el fitxer dadesWiFi.txt de la carpeta ZIP que heu descarregat abans.

La connexió a la wifi gencat_ENS_EDU es fa a través del NetworkManager que trobareu a la banda superior dreta de l’escriptori:

 

Si cliqueu al NetworkManager (icona amb barres verticals) us apareixeran les diferents xarxes wifi, tal i com es mostra a la pantalla següent:

 

Un cop hàgiu clicat a sobre la xarxa “gencat_ENS_EDU” us apareixerà la finestra següent:

 

Empleneu tots els camps tal i com apareixen a la pantalla anterior a excepció del “Nom d’usuari” i “Contrasenya” on haureu de posar el nom d’usuari i contrasenya proporcionat per al vostre centre i que us permetra connectar a la xarxa educativa.

Darrera modificació: 28 de març de 2020