Curs 2017-2018

Vis la vie en rose és el títol de l’obra de teatre que el passat 21 de març de 2018 la companyia La Bohème Théâtre va representar a l’INS Manuel de Pedrolo de Tàrrega i de la qual els alumnes de llengua francesa del nostre centre van poder gaudir.

L’Émilie Dupont, la protagonista, és una jove adolescent de 16 anys que viu amb el seu pare. Bona estudiant, s’esforça per treure bones notes. La seva timidesa l’allunya de la resta de companys d’institut amb els quals no acaba de connectar. L’Émilie trobarà consol en un diari antic dels seus avantpassats que li permetrà descobrir que la seva família és descendent de grans mites femenins de la història de França. Jeanne d’Arc i la seva heroïcitat i misticisme; Marie-Antoinette i el seus carismàtics excessos o Édith Piaf i la seva música eterna són algunes de les dones que van fer Història.

En definitiva, un viatge a través del temps per parlar d’èpoques en què podem descobrir moviments polítics, socials i artístics ben diferents tot combinat amb el rigor històric, el respecte i l’humor per tal que l’alumnat gaudeixi de la llengua i la cultura francesa mitjantçant la professionalitat d’actors francòfons.

La Bohème Théâtre és una plataforma artística que produeix, gestiona i representa obres de teatre en francès destinades a alumnat de centres educatius amb l’objectiu de gaudir de la llengua francesa en directe i alhora conèixer més detalls sobre l’autor, el gènere i l’època en què va ser escrita l’obra.

Tot plegat va resultar novament una activitat molt profitosa per posar en pràctica els coneixements en llengua francesa que els alumnes han anat adquirit durant tot el seu procés d’aprenentatge.

Esperem que l’any vinent puguem tornar a repetir l’experiència i gaudir de la professionalitat i savoir faire de tots els membres de la companyia!

BHM Prodccciones

https://www.facebook.com/labohemetheatre/

https://twitter.com/LaBohemeTheatre