El 30 de gener els alumnes de 3r d’ESO vam fer una sortida a la fàbrica que la marca Honda té a Santa Perpètus de Mogoda per fer un curs sobre la conducció de ciclomotors i la seguretat viària. La sortida s’emmarca en les activitats que hem dut a terme a les hores de tutoria sobre el tema de la seguretat viària i que ens han vingut a impartir diversos agents de la Guàrdia Urbana de Cervera, que també ens van acompanyar a la sortida.

Quan vam arribar a les instal·lacions d’Honda, ens van fer una classe teòrica a tot l’alumnat alhora. Ens ho van explicar tot d’una manera molt clara i precisa, i van utilitzar unes diapositives molt aclaridores i fàcils d’entendre. El monitor que ens va fer la classe ho feia molt bé i es notava que hi entenia. A més era força simpàtic.

Després de fer la classe teòrica, ens vam separar per classes per a fer les altres activitats. Uns vam anar a la pista del circuit a fer l’activitat pràctica, és a dir, a fer pràctiques de circulació en moto. Els altres van anar a uns simuladors informàtics de circulació. Després vam intercanviar les activitats. Aquesta activitats van ser força entretingudes i divertides, sobretot la de circular en moto pel circuit perquè va ser molt dinàmica i els monitors ens van ajudar en tot moment a fer-ho correctament.

En definitiva, l’excursió va ser molt interessant i divertida. A més, abans de marxar, ens van regalar una gorra, un llibre i un CD de record.

Arnau Balcells i Júlia Delgado (3r d’ESO)