Curs 2021-2022

Del passat dimecres 3 de novembre fins el divendres 5 del mateix mes, els alumnes de 2n de Batxillerat vam realitzar una sortida a la ciutat de Madrid. Durant els 3 dies en què va tenir lloc, vam assistir a diverses activitats històriques, culturals i lúdiques.

 

Dividits en tres grups, per qüestions organitzatives i d’aforament, vam aprofitar els matins per a visitar el Museu Nacional d’Art Reina Sofía, on s’hi troba, entre d’altres, el cèlebre Guernica de Picasso; el Museu del Prado, on vam assistir a una activitat guiada titulada “Goya y la libertad”, que consistia en un recorregut a través de la vida i obra del pintor Francisco de Goya; i la visita al Real Jardín Botánico. El matí del dijous també el vam aprofitar per visitar el Parque del Retiro.

 

De les tardes, destinades a conèixer una mica més la ciutat, va destacar la visita al Palau Reial i al Temple de Debod i la ruta històrica “Madrid bajo las Bombas”, contextualitzada en l’època de la Guerra Civil Espanyola. A banda del temps lliure per la Plaza del Sol i altres espais famosos de la ciutat, com la Gran Via, destaquem la parada al Teatro Fígaro per a veure la comèdia “Escape Room”; l’experiència fou molt enriquidora alhora que divertida.

 

L’èxit del viatge va ser possible gràcies a les activitats organitzades i a la bona companyia i relació entre tots els participants; alumnes i professors. Tothom va disfrutar d’aquests dies i segur que en guardarem un molt bon record.