Curs 2021-2022

El dimarts 23 de novembre es va realitzar una recollida d’envasos dels esmorzars durant els patis emmarcada dins la setmana europea de la prevenció de residus. Al finalitzar es van pesar i es va mirar quina era la seva tipologia.

Durant la següent setmana es va dedicar la tutoria a tractar el tema dels residus, la gran quantitat que generem i que podem evitar. També, es va voler transmetre que un esmorzar amb menys embolcalls és un esmorzar més sostenible i saludable. Els i les ecodelegades de cada classe ho anaven comentant mitjançant una presentació de diapositives. Com a exemples, si tots els envasos que es van recollir als patis fossin embolcalls de plàstic transparent n’hi hauria 755 i si fossin de paper d’alumini 189!

A l’acabar es va repartir un boc’n roll a tot l’alumnat tot fent la reflexió de que si no generem el residu molt millor, ja que a part de que no cal reciclar-lo tampoc caldria produir-lo reduint tot el que això comporta. A més a més, el director va enviar un correu a les famílies informant d’aquest fet.

Correu informatiu Boc’n roll