Curs 2016-2017

judit_cocurs bíblicEl dissabte dia 27 de maig, l’alumna de 1r d’ESO Judit Esteve Pijuan va rebre de mans del rector de Solsona, Lluís Tollar, la distinció que la proclamava guanyadora del primer premi, en la modalitat de dibuix, de la 32ena edició del Concurs Bíblic de Catalunya.

L’acte, que es va desenvolupar a la Sala d’Actes del col·legi de secundària Arrels de l’esmentat municipi, va ser presidit per la Delegada del Departament d’Ensenyament del Bisbat, Teresa Gener, i suposà el lliurament de 32 premis d’entre un total de 57.000 participants a tot el país.

Aquest guardó suposa el reconeixement a l’educació en valors que l’institut Antoni Torroja integra transversalment dins del seu projecte curricular, amb el convenciment que els coneixements sense ètica suposen un risc per a la societat, alhora que l’ètica sense coneixements implica una involució en el progrés intel·lectual de les civilitzacions. L’assoliment de l’equilibri entre ambdós components és una de les tasques més complexes amb què s’enfronten actualment els centre educatius, decantada com està la balança cap al darrer enfocament.

Com de costum, felicitem la Judit i l’emplacem a continuar per aquesta via d’harmonització entre valors i desenvolupament conceptual com a mètode de maduració personal.