Les galetes, formularis o altres mitjans de naturalesa anàloga generades per l’Institut Antoni Torroja són eines destinades a fer més eficient el nostre servei. Les dades obtingudes no serviran per establir perfils que vulnerin el cercle de privadesa de les persones usuàries ni seran cedides per a usos comercials i/o publicitaris.

L’Institut Antoni Torroja és l’entitat responsable del fitxer automatitzat de les dades personals que els usuaris/àries del portal subministrin.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’Institut Antoni Torroja es compromet a l’acompliment de la seva obligació de secret respecte les dades de caràcter personal i al deure de tractar-los amb confidencialitat. Per aquest efecte adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

La recollida i tractament automatitzat de dades personals té com a finalitat la gestió, prestació, ampliació i millora dels serveis sol·licitats en cada moment per l’usuari/ària i el seguiment de les consultes plantejades per les persones usuàries.

L’usuari/ària pot exercitar en tot moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, adreçant-se a l’Àrea TIC de l’Institut Antoni Torroja ([email protected]).

Aquesta política de privadesa ha estat establerta amb data 5 de gener de 2020. L’Institut Antoni Torroja es reserva la facultat de modificar en el futur la present Política de Privadesa per adaptar-la a les novetats legislatives, jurisprudencials o de la interpretació de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. En aquest cas, si l’Institut Antoni Torroja hi introdueix alguna modificació, el nou text serà publicat en aquesta mateixa pàgina, on l’usuari/ària podrà tenir coneixement de la política de protecció de dades. Sigui com sigui, la relació amb l’usuari/ària es regirà per les normes previstes en el moment precís en què s’accedeix al lloc web i, en conseqüència, és obligatori llegir-les cada vegada que ens faciliti les seves dades per mitjà del nostre web.

L’Institut Antoni Torroja manté els nivells de protecció de les dades personals de conformitat amb el REIAL DECRET 1720/2001, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal. L’Institut Antoni Torroja ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús o l’alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l’usuari/ària faciliti a l’Institut Antoni Torroja, sense perjudici de les mesures de seguretat a Internet no siguin inexpugnables.

 

Qui som

La nostra adreça web és: https://web.insatorroja.cat.

La política de privadesa sobre com són gestionades les dades dels alumnes dins del centre està disponible aquí.

 

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

 

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgiu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

 

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclouen contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

 

Amb qui compartim les vostres dades

Totes les dades que estan disponibles en aquest portal web no són compartides, en cap concepte, a tercers.

 

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

 

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

 

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

 

Política de privadesa dels complements

Google Fonts

Per a una representació uniforme de tipus de lletra, aquesta pàgina utilitza fonts web proporcionades per Google. Quan obriu una pàgina, el navegador carrega els tipus de lletra web necessaris al cau del navegador per mostrar correctament textos i tipus de lletra.

Per a aquest propòsit, el vostre navegador ha d’establir una connexió directa amb els servidors de Google. Així, Google registra l’accés mitjançant la vostra adreça IP. L’ús de Google Fonts es fa amb l’interès d’una presentació uniforme i atractiva del web. Això constitueix un interès justificat segons l’article 6 (1) (f) DSGVO.

Si el vostre navegador no és compatible amb tipus de lletra web, l’ordinador l’utilitza un tipus de lletra estàndard.

Per obtenir més informació sobre el maneig de dades de l’usuari, podeu trobar-la a aquí i a la política de privadesa de Google.

 

Informació de contacte

  • Adreça: Edifici Universitat, Plaça de la Universitat, s/n. 25200 Cervera (Lleida)
  • Telèfon: +34973531450
  • Correu electrònic: [email protected]

 

Informació addicional

Com protegim les vostres dades

La pàgina web es comunica amb les diferents bases de dades de forma segura, a través d’una encriptació RSA 2048 bits, que dificulta l’accés a les dades confidencials (tals com usuaris i contrasenyes) a través de mètodes il·legals.

Data d'actualització: