Dos alumnes de 3r d’ESO del nostre institut han guanyat aquest guardó que convoca Òmnium Cultural. Es tracta de Pol Bosch Duran i Ester Trilla Niubó, guanyadors del primer i segon premi respectivament. Aquests treballs, d’una gran qualitat literària, són narracions en prosa que donen una visió ben particular del món en què vivim. A Punt de partit, del Pol, una pilota de tennis enlairada i decisiva ens explica com poden canviar molts destins segons la banda de pista on caigui. Per uns moments el món s’atura. La narració de l’Ester, (Anna) (Oriol) ens presenta, amb un llenguatge poètic molt suggeridor, l’amor que no ha pogut prosperar per culpa d’un destí fatal.

LEster i en Pol, guanyadors del premi Sambori

L'Ester i en Pol, guanyadors del premi Sambori

És el segon any consecutiu que alumnes del nostre institut guanyen el 1r i 2n premi de literatura Sambori-Òmnium de la demarcació de Lleida.

Des d’aquí us felicitem i us encoratgem a continuar amb l’engrescadora tasca d’escriure tot reinventant la tècnica literària, ja que tant en un treball com en l’altre destacaríem, en aquest sentit, el punt de vista narratiu: una pilota, un xicot mort.