Curs 2016-2017

Eduard Garrabou Benet L’alumne Eduard Garrabou i Benet, de 4t d’ESO de l’institut Antoni Torroja, ha estat seleccionat – juntament amb quaranta joves més d’arreu del país – per a participar en el Fòrum de Joves Talents de Catalunya.

Aquest Fòrum, organitzat per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), l’Exploratori dels Recursos de la Natura i amb el suport del Departament d’Ensenyament, vol premiar els millors estudiants preuniversitaris amb l’objectiu d’incentivar l’estudi de la Ciència i de la Tecnologia entre els joves de l’Educació Secundària.

El Fòrum tindrà lloc al Pavelló de Suècia de Berga del 28 de juny al 1 de juliol de 2017, i la metodologia de treball serà el debat al voltant d’una temàtica relacionada amb el nexe «Aigua – Energia», també conegut habitualment com a energia hidràulica. La iniciativa comptarà amb la presència de prestigiosos tecnòlegs especialistes en aquesta branca de la generació d’energia, i l’acte de cloenda anirà a càrrec del Dr. Lluís Torner, director de l’Institut de Ciències Fotòniques de Catalunya (ICFO) i Premi Nacional de Recerca 2016.

No cal dir que des del centre, tant els seus companys de curs com els professors, li desitgem una molt bona i profitosa estada i que, després de l’estiu, ens faci partícips d’aquesta vivència que, de ben segur, serà irrepetible.