El dia 6 de novembre l’alumnat de tercer d’ESO vam anar a Barcelona, a visitar el Parlament de Catalunya, situat al Parc de la Ciutadella, on també hi vam fer activitats de descoberta i alhora vam aprofitar per passejar pel barri del Born i conèixer-ne la història.

Al Parc, vam fer una activitat, en la qual havíem de buscar cinc mostres d’art, de vegetació, i cinc més que ens cridessin l’atenció. Aquesta darrera característica, va ser molt fàcil de trobar en objectes, ja que el Parc de la Ciutadella està ple d’ escultures i moltes coses curioses i boniques.

Dins del Parlament, un guía que es deia Rafael, ens va fer una visita molt interessant, i vam ser uns privilegits, perquè vam poder seure als escons de l’hemicicle. Pel passos perduts ens vam trobar al David Fernández, diputat de la CUP. Com que era tres dies abans del 9N tot era emocionant.

Vam entrar al Centre Cultural del Born, i tots els alumnes vam poder observar com era Barcelona abans, va ser curiós. Després vam anar al Fossar de les Moreres, on no s’hi enterra cap traïdor. La Teresa i la Josefina, professores de Socials, ens van explicar la seva història.

En general, va ser una visita molt enriquidora, i divertida. A més el temps ens va acompanyar durant tot el dia.

ENLLAÇ A LES IMATGES

Helena de Dios Ribalta | 3r ESO B