Curs 2017-2018

El treball de recerca I si els haguessin atrapat? Anàlisi jurídica dels robatoris sacrílegs de la relíquia del Santíssim Misteri de Cervera que els alumnes Martí Beleta i Crespo i Ramón Maria Villalonga i Gomà van presentar a la convocatòria de premis per a treballs de recerca de batxillerat convocada per la facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra ha estat guardonat amb la menció honorífica del premi en la modalitat de Dret.

L’acte de lliurament dels premis es va realitzar el dimarts dia 19 de juny a la Sala de Graus Albert Calsamiglia del Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, i fou presidit per Anna M. Caballé (presidenta), degana de la Facultat; Chelo Chacartegui (secretària) i David Felip, directors de les titulacions de Relacions Laborals i Criminologia i Polítiques Públiques de Prevenció, respectivament, i Maurici Pérez, coordinador docent del doble grau en Dret i ECO/ADE.

D’entre els 21 treballs presentats se’n van premiar tres (un per a cada titulació específica) i es van atorgar també dues mencions honorífiques, entre les quals la que correspon a la del Treball del Martí Beleta i Ramon M Villalonga, tutorat per la professora Teresa Porredon. La comissió avaluadora va comentar: A partir de l’anàlisi d’aquests robatoris que van tenir lloc l’any 1915, el treball estudia com s’hagués desenvolupat el judici si s’hagués fet i què els hagués passat als culpables, i intentar aportar nous coneixements sobre els fets i va valorar molt positivament el treball tant per l’originalitat com per la metodologia utilitzada.

ENHORABONA A TOTS!!