Trobem els orígens d’aquest projecte futbolístic fa 4 anys entre una colla de companys de l’institut Antoni Torroja. Sota la tutela d’Antoni Mayoral, principal artífex del nom de l’equip, van configurar una plantilla de bons futbolistes que acabaria tenint un important ressò en les Jornades Esportives de la Segarra.

Lluita, coratge, sacrifici, valentia… són alguns dels adjectius que millor defineixen la seva forma de jugar i d’entendre el futbol. Tot i la poca experiència professional d’alguns dels seus membres, amb constància, esforç i molta il·lusió, aquest unit grup ha aconseguit tirar endavant cadascun dels partits jugats amb una filosofia de joc que, fins i tot, ha arribat a meravellar la Rosa Tolosa, coordinadora d’aquestes trobades escolars.

Abanderats sota el lema de l’esportivitat i com a objectiu passar-s’ho bé, els integrants del Mayoral Team són en Marc Arbós, n’Ayoub Bacha, en Jordi Bobé, en Jordi Boquet, en Badr Bouazza, en Joel Canosa, en Roger Recasens, en David Rossell i en Pol Rovira; bons futbolistes, però molt millors persones.

Joel Canosa Planes (l’etern capità)