Curs 2018-2019D'esquerra a dreta: Arnau Noguera, Maria Prat i Eduard Garrabou.

El proppassat divendres, dia 19 de juliol, la conselleria d’Empresa i Coneixement va lliurar les tres distincions als millors resultats obtinguts a les PAU 2019 als alumnes Eduard Garrabou i Benet, Arnau Noguera i Segura i Maria Prat i Viñas, tots tres alumnes de 2n de batxillerat de l’institut Antoni Torroja.

L’acte de lliurament es va dur a terme a l’Auditori de Barcelona, i va ser presidit pel M. Hble. Sr. Quim Torra i Pla, qui va adreçar unes paraules plenes de poesia i carregades d’optimisme al conjunt dels gairebé 700 alumnes procedents de tota la geografia catalana que van obtenir una puntuació mínima de 9,00 a les passades proves de Selectivitat (un 2,4% del total d’alumnes examinats).

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón i Feixas, també va intervenir a l’acte, amb un discurs més de caire pragmàtic, en el qual convidà els presents a inserir-se, en un futur no massa llunyà, al mercat laboral amb les màximes garanties de formació que els seus propers estudis superiors els poguessin oferir.

Des del centre, no podem fer altra cosa que felicitar-los a tots tres i dir-los que aprofitin al màxim el temps i les oportunitats que la seva nova vida els oferirà, cosa que sens dubte sabem que realitzaran amb la mateixa intensitat amb què ho han fet durant les llargues hores que han compartit amb el professorat del centre que han tingut el goig d’impartir-los classe.

 

D'esquerra a dreta: Daniel Sánchez, Ramon Pollina, Arnau Noguera, Maria Prat, Eduard Garrabou i Emma Harris.