Curs 2018-2019

Le Petit Malade Imaginaire és el títol de l’obra de teatre que el passat 29 de març de 2019 la companyia La Bohème Théâtre va representar a l’INS Manuel de Pedrolo de Tàrrega i de la qual els alumnes de llengua francesa del nostre centre van poder gaudir.

Monsieur Argan, un home gran, ric i sobretot molt hipocondríac està convençut que pateix tot tipus de malalties. Per tal de disposar de manera permanent d’un metge a la seva disposició, decideix casar la seva filla Angélique amb Thomas Diafoirus, un llicenciat en medicina i fill del prestigiós doctor Diafoirus.

Però l’Angélique està enamorada d’en Cléante, un noi que no té res a veure amb en Thomas. La jove parella compta amb la complicitat de la Toinette, la minyona de la casa, que els ajudarà a viure el seu amor clandestinament.

En definitiva, la vesió més agosarada i còmica del clàssic de Jean Baptiste Poquelin, més conegut com a Molière.

La Bohème Théâtre és una plataforma artística que produeix, gestiona i representa obres de teatre en francès destinades a alumnat de centres educatius amb l’objectiu de gaudir de la llengua francesa en directe i alhora conèixer més detalls sobre l’autor, el gènere i l’època en què va ser escrita l’obra.

Tot plegat va resultar novament una activitat molt profitosa per posar en pràctica els coneixements en llengua francesa que els alumnes han anat adquirit durant tot el seu procés d’aprenentatge.

Esperem que l’any vinent puguem tornar a repetir l’experiència i gaudir de la professionalitat i savoir faire de tots els membres de la companyia!

BHM Prodccciones

facebook: BHMProduccionesThéâtre
twitter: @BHMProdTheatre
instagram: bhmproducciones

https://www.facebook.com/labohemetheatre/

https://twitter.com/LaBohemeTheatre