Curs 2018-2019

El post de recomanació de llibres de les alumnes de tercer Laura Montagut i Aina Roqué ha guanyat el concurs «Tens Insta? Recomana un llibre» organitzat per Adolescents.cat i l’Institut Català de les Empreses Culturals.

Amb la participació de més de 400 propostes de tot Catalunya, les publicacions d’Instagram de les alumnes de l’Antoni Torroja van ser seleccionades per l’organització entre les dotze propostes finalistes; després d’una intensa setmana de votacions populars, la recomanació de la Laura Montagut pel llibre «Si tú me dices ven lo dejo todo… pero dime ven» de l’Albert Espinosa ha quedat segona; i la proposta de l’Aina Roqué amb el llibre de John Green «No està escrit a les estrelles» ha quedat tercera.

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, és qui ha lliurat el premi personal a les alumnes i el premi per la biblioteca de l’Institut a les professores; abans però les classes de les guanyadores van poder disfrutar del premi de la classe, un Escape Room a l’Ars Santa Mònica, a Barcelona.