Curs 2016-2017

El passat dijous dia 26 es va celebrar la fase prèvia de la Copa Cangur, concurs per equips format per alumnes de segon i tercer d’ESO, consistent en la resolució de problemes de matemàtiques que van variant de puntuació.

Els instituts participants aportaven en total 270 equips concursants, i estaven repartits en diverses seus per tot Catalunya. L’Institut Antoni Torroja de Cervera va competir a la seu constituïda a l’institut Lo Pla d’Urgell de Bellpuig, i hi participava amb 3 equips, sobre un total de 18 presents en aquesta seu. Les professores i professors acompanyants del departament de Matemàtiques del centre foren la Marina Aguilera, Carlos Marín, Joan Cano i l’Imma Callau.

L’Institut Antoni Torroja de Cerver1-equip-1a participava amb 3 equips dels quals un va arribar a la final. Els equips eren els següents: Primer grup format per Eva Bertrán, Arnau Domènech, Oriol Torrens, Bruno Tomé, Albert Puiggròs, Valentina Sabaté i Cla2-equip-2ra Pallès, que van realitzar una bona representació.

Un altre equip format per Max Puig, Carla Jové, Aleix Puig, Anna Sala, Cristina Rius, Lídia Gutiérrez i Gerard Farré, que van lluitar fins al final aconseguint quedar en segona posició i finalment els guanyadors del concurs format per Marta Noguera, Anna Pujol, Mireia Puig, Mar Aldomà, 3-equip-3Guillem Ortiz, Cesc Lacueva i Marc Torres, que s’han guanyat el dret d’anar a la fase final de Catalunya, que tindrà lloc el proper dia 1 de març al Tecnocampus de Mataró.

Moltes felicitats a tots els participants, els agraïm el seu esforç i els encoratgem a repetir aquests resultats a la fase final del concurs. Sense dubte, sortir de l’aula i comparar-te amb altres centres ofereix la possibilitat de realitzar un aprenentatge més realista, significatiu i enriquidor.

premi-2

premi-cangur-1