Curs 2016-2017

guillem-expo-jove

L’Exporecerca Jove és una mostra de treballs de recerca que acull la participació de joves de 12 a 30 anys. Els objectius principals que es volen aconseguir amb aquesta fira són, entre d’altres, afavorir la recerca entre els joves, l’intercanvi d’experiències i el coneixement potenciant la participació en aquesta i altres fires i congressos d’àmbit nacional i internacional.

01guillem-expo-joveDurant els tres dies que dura l’exposició, que pot ser visitada per tot tipus de públic, un jurat procedent de diversos àmbits acadèmics i professionals avalua els treballs presentats i el darrer dia es lliuren diferents premis la majoria dels quals es basen en la participació a altres certàmens de caràcter internacional.

L’Exporecerca Jove acull entre 220 i 240 persones i compta cada any amb la participació d’estudiants estrangers. Fins ara ens han visitat joves d’Eslovàquia, Bèlgica, França, Turquia, Brasil, Kazakhstan, Rússia, Paraguai, Grècia, Colòmbia i República Txeca, Mèxic, Brasil, Argentina, Perú, Itàlia, Xina, Azerbaijan i Emirats Àrabs.