Curs 2018-2019

ESQUIADA ESPOT 2019

Com és tradició cap a finals de gener i principis de febrer l’alumnat de 1r, 2n i 3r d’ESO realitza la sortida anual a la neu a l’estació d’esquí d’Espot, més coneguda com l’esquiada, i que organitza el departament d’Educació Física.
Aquest any finalment s’hi van apuntar un total de 61 alumnes plens d’il·lusió per tal de millorar el seu nivell d’esquí o bé per iniciar-se en la pràctica d’aquest esport. Amb la finalitat de que tots els alumnes tinguessin un aprenentatge adequat al seu nivell, durant aquests dies es van crear 5 grups, 4 d’esquí i un de snowboard.
Quan les coses funcionen bé diuen que no s’han de canviar, així doncs, l’allotjament i manutenció va anar a càrrec de l’Alberg de les Daines, com altres anys, ja que sempre ens fa sentir com a casa i amb la gran sort d’estar a peu de remuntador.
Quan s’està a la muntanya hi ha un factor clau: la meteorologia. Aquest any va ser variable degut al pas de diferents línies frontals; dies amb sol, dies amb vent, dies amb neu i fins i tot aigua, però sempre amb la visibilitat i qualitat de la neu suficient per a la pràctica de l’esquí. Tota una sort!
Per últim, i no menys important, cal felicitar a tot l’alumnat pel seu comportament a les pistes, a l’alberg i durant el transport.
Tot i el petit retard en la tornada vam arribar a casa contents, cansats i amb moltes anècdotes per explicar i recordar.