Encara era de nit l’1 de febrer quan alguns alumnes de l’institut van pujar a l’autocar. Els esperaven tres dies plens d’emocions a flor de pell. El viatge es va fer llarg, però va valer la pena.

Just després d’arribar vam agafar el material i vam pujar directament pel telecadira fins a les pistes. Es van distribuir els grups i de seguida ja ens vèiem esquiant. A poc a poc, vam anar agafant embranzida i cada cop ens sentíem més segurs sobre els esquís.­­­ Tot i que feia molt fred i nevava, la neu estava en un estat ideal. En les hores diàries de monitor, perfeccionàvem cada vegada més la nostra tècnica i després ens deixaven esquiar per el nostre compte. En fer-se fosc, tots els estudiants ens vam dirigir cap a l’alberg i, després de deixar el material, ens esperava un bona dutxa. La tarda es va fer llarga i desprès de sopar venia la discoteca.

Al llarg dels tres dies vam millorar molt pel que fa a l’esquí i cada cop es veien menys caigudes. Ens ho vam passar d’allò més bè, malgrat que l’últim dia vam haver de marxar a corre cuita per evitar el gel a les carreters, ja que, mentre érem fora, havia nevat a Cervera !!!

Marta Aldomà i Albert Trilla (1r d’ESO)