Curs 2019-2020

ESCAPE ROOM «Endinsa’t en el fons de la guerra»

Els dies 19 i 20 d’octubre, es va celebrar a la nostra vila la quarta edició del festival literari “Vila del Llibre de Cervera”. En vista de la bona acceptació que va tenir l’activitat d’Escape Room en l’anterior edició, bona part de l’equip docent de l’Institut Antoni Torroja en va elaborar un de nou. Aquesta activitat es va dur a terme al soterrani de La Casa dels Encants, sota el títol “Endinsa’t en el fons de la guerra”.

L’experiència planteja als visitants un seguit de reptes, endevinalles i enigmes que en grups de 6 a 10 persones han de resoldre per tal d’aconseguir totes les peces que formen el trencaclosques on si amaga el lema que acabarà amb totes les guerres.

Cal donar les gràcies als i les alumnes de 1r de Batxillerat per la gran tasca realitzada durant el cap de setmana, ja que van vetllar en tot moment pel bon funcionament de l’activitat.
La iniciativa reafirma les ganes dels alumnes i professors del centre en col·laborar activament en el festival literari oferint un projecte interdisciplinari.