Programar tot el que és necessari per engegar el curs acadèmic, enguany ha costat més de l’habitual. Les retallades en la plantilla i el no increment d’una nova línia a primer d’ESO, ens ha obligat a prioritzar i l’objectiu ha estat, per exemple, fer el màxim de desdoblaments als grups-classe i mantenir les atencions individualitzades. En canvi, no ha estat possible continuar amb l’Aula de Projectes, una de les eines que havíem pogut tirar endavant dins el Pla d’Autonomia de Centre. El que també és cert, però, és que les classes s’estan desenvolupant amb normalitat.

Tal com us vaig anunciar al mes de juny, hem iniciat el curs amb canvis a l’equip directiu. La nova cap d’estudis és la Dolors Raich, i la secretària la Jordina Grasa. També hi ha hagut canvis a secretaria perquè el mes d’agost es va jubilar la M. Lluïsa Colom, després de 39 anys de servei com a responsable de l’oficina. Li desitgem el millor en aquesta nova etapa.

Com cada curs, aprofitarem aquesta revista digital per anar-vos informant de les activitats que es duen a terme a l’institut. La novetat d’enguany és que la revista no està vinculada a cap assignatura i se’n fa càrrec un nou equip de redacció format per alumnes i coordinat per la Teresa Porredon.

De ben segur, una de les notícies que planarà al llarg de tot el curs serà la celebració dels 50 anys del nostre institut. Estem preparant un seguit d’activitats, programades fins a l’octubre de 2013, que serà quan farà 50 anys que es van iniciar les classes. Properament us informarem del calendari de les activitats.

Us convido a participar al Punt de Mira per tal de fer una revista al màxim de viva.
I, per descomptat, desitjo que el curs sigui molt enriquidor per tothom

Blanca Cuñé
Directora