Amb la polèmica de la immersió lingüística i les retallades en els pressupostos d’Ensenyament, hem començat aquest curs. De fet, en els darrers anys, cada inici de curs hi ha uns temes que es converteixen en notícia, ni que sigui per uns dies.

Però també és cert que hi ha aspectes positius, al menys en el nostre centre, i que voldria esmentar breument. A partir d’octubre comptarem amb un auxiliar de conversa d’anglès. Un professor nadiu farà classes de conversa a tots els cursos, en grups petits perquè tots pugueu treure’n partit.

També aquest curs, i per primera vegada, s’ofereix l’alemany com una assignatura optativa a 2n d’ESO. L’aprenentatge de les llengües estrangeres, el considerem un objectiu prioritari dins l’autonomia de centre.

En aquests primers dies de classe, haureu pogut comprovar que hi ha moltes cares noves, entre els alumnes i també entre els professors, la jubilació al mes de juny de l’Elisenda, la Lolita, el Joan Villorbina i la Magda, a més del trasllat de la Concepció, el Joan Sabaté, la Mònica… ha fet que siguin molts els professors nous que estaran en el claustre de professors. Els desitgem que el seu treball sigui el màxim de profitós.

Per acabar aquestes ratlles, només em queda demanar-vos, en nom de tots el professorat, que treballeu i us esforceu cada dia: el treball és el que ajuda a tenir bons resultats. Només així podrem parlar d’èxit a final de curs.

Blanca Cuñé (Directora)

Presentació

Presentació del curs a la Sala d'Actes