El passat dilluns 8 de novembre a partir de les 8h del vespre, en Marc Màrquez, el campió del món de motociclisme de la categoria de 125cc, va rebre l’homenatge dels seus veïns de Cervera. La celebració va començar amb una desfilada pels carrers de la ciutat que va sortir des del retaurant Bona Teca, seu del seu club de fans. Al principi de la ruta plovia, però poc després va parar.

En Marc al balcó de l'Ajuntament.

En Marc al balcó de l'Ajuntament.

En Marc anava a dalt d’un vehicle Hummer del seu patrocinador principal, Red Bull. Van creuar la ciutat fins a arribar a la plaça Major. Allà l’alcalde de Cervera i en Marc van dir algunes paraules d’agraïment. Despres d’uns minuts van continuar fins a la plaça PiusXII on van fer tots els parlaments. Seguidament, el grup Tibau va tocar una cançó composta per a en Marc al teatre de la Passió.

En la ruta tambe van participar els gegantons, els geganters, els carranquers, els bombollers, les bantocades, els trabucaires i els components d’Alea Teatre.

En Marc a la plaça Pius XII.

En Marc a la plaça Pius XII.

A la plaça Pius XII, milers de aficionats cerverins van celebrar el títol aconseguit pel Marc i, finalment, en Marc, la resta de l’equip i els seus patrocinadors van fer un sopar al restaurant Bona Teca.