Curs 2017-2018

El passat 24 de gener de 2018 es va celebrar l’acte de lliurament dels certificats DELF Scolaire (Diplôme d’Etudes en Langue Française) que va tenir lloc a l’Institut Samuel Gili i Gaya de Lleida.

Dins el Marc d’impuls al plurilingüisme del Departament d’Ensenyament, el curs passat es van realitzar les proves de la quarta convocatòria DELF Scolaire de l’alumnat de secundària de centres públics. El DELF conté quatre nivells: A1, A2, B1 i B2, que es corresponen amb el Marc Europeu Comú de Referència de les Llengües. Les proves a què es van presentar els alumnes del nostre centre foren per accedir al nivell A2 i el nivell B1. Un dels objectius d’aquestes proves és promoure i reconèixer l’aprenentatge de la llengua francesa per part de l’alumnat de secundària.

Les proves d’aquesta convocatòria es van organitzar en col·laboració entre el Departament d’Ensenyament, l’Institut Francès, mitjançant la seva delegació a Barcelona, i les Alliances Franceses. A la delegació de Lleida les proves es van dur a terme a l’Institut Josep Lladonosa, de Lleida, i a l’institut La Pobla de Segur. Hi van participar 267 alumnes de 25 centres diferents.

Felicitem la Mariona Fort, la Laia Granell i el Paquito Vallès pel seu diploma DELF A2.

Felicitem la Cèlia Fonoll, l’Ariadna Vicente, la Marta Aldomà, la Hayat Adrar, la Carla Burgos, la Judit Corbera, la Samia EL Malki, la Gemma González, l’Aicha Laha i el Roger Xandri pel seu diploma DELF B1.

Enhorabona a tots per la certificació obtinguda!