Des de la Biblioteca del centre es duen a terme diverses actuacions de suport a l’elaboració dels treballs de recerca per tal que els alumnes disposeu de les eines necessàries per al plantejament, redacció, elaboració i presentació del projecte.

  1. Col·lecció de treballs de cursos anteriors que es poden consultar i/o agafar en préstec.
  2. Llista amb tots els treballs que hi ha a la biblioteca classificats per temàtiques.
  3. Guia “El treball de recerca” per agafar en préstec: una eina que marca les pautes per a l’elaboració i presentació d’un treball de recerca.
  4. Catàleg biblioteca de l’institut per consultar quins documents hi ha a la biblioteca: https://web.insatorroja.cat/biblioteca/llibres (Des de ‘consulta avançada’ es pot cercar per format “Treball de recerca”).
  5. Guia per a l’elaboració de bibliografies (disponible a la web).
  6. Col·lecció de llibres amb els TdR premiats als CIRIT / Recerca Jove que es poden consultar o agafar en préstec.
  7. El suport de la biblioteca pública: també podeu trobar documents que us ajudin en la vostra recerca a la Biblioteca Comarcal Josep Finestres de Cervera.

Per saber quines biblioteques tenen un llibre concret o si la Biblioteca de Cervera té llibres d’un determinat tema, autor, etc. es pot consultar l’Argus, el catàleg en línia de les Biblioteques Públiques de Catalunya: http://argus.biblioteques.gencat.cat

Darrera modificació: 9 de maig de 2020