Benvinguts a la biblioteca!

La biblioteca del centre està oberta dilluns, dimarts i dijous de 12h a 14h i dimecres i divendres de 9h a 12h. T’hi esperem!

També et pots posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic biblioteca@insatorroja.cat.

Trobareu el bloc de la biblioteca prement aquí.

Us presentem la plataforma eBiblio

Ofereix una àmplia col·lecció de novetats editorials de diverses característiques: obres de ficció (còmic, narrativa, poesia i teatre) i obres de no-ficció de totes les temàtiques. Recentment ha incorporat també una col·lecció de pel·lícules que es poden veure en streaming a través de la web de la plataforma o de l’app per a dispositius mòbils.

A tots aquests continguts s’hi pot accedir de manera gratuïta amb el carnet d’usuari d’una biblioteca pública de Catalunya i a través de diferents dispositius: ordinadors, lectors de llibres electrònics, tauletes o smartphones.

També s’hi poden trobar algunes de les lectures obligatòries de Batxillerat, de manera que es poden agafar en préstec digital.

Si teniu algun dubte, podeu consultar la pàgina de l’eBiblio (http://catalunya.ebiblio.es) o enviar un correu electrònic a la biblioteca de l’institut: biblioteca@insatorroja.cat.

Els alumnes recomanen llibres a través d’Instragram!

@noemfacis_spoiler és el compte d’Instagram de la Biblioteca de l’Institut Antoni Torroja a través del qual els alumnes de l’institut es recomanen llibres entre ells. L’objectiu és promoure les recomanacions literàries entre els joves per tal que ells mateixos siguin els protagonistes i comparteixin l’hàbit lector convertint-se en autèntics prescriptors literaris.
Voleu saber què ens recomanen?