Venda de roses per Sant Jordi

Per celebrar la diada de Sant Jordi, els alumnes de 3r d’ESO vam vendre roses, punts de llibre i pins per poder recollir diners per anar al viatge de final d’etapa del curs vinent.

Enguany ha estat una diada una mica especial, perquè ha coincidit amb la Setmana Santa i ha calgut modificar el calendari habitual de vendes. El primer dia que vam vendre les roses va ser el dijous 21 d’abril a la Paeria de Cervera. Al dia següent, començàvem a vendre roses a la parada instal·lada al carrer General Güell, davant de la Caixa Terrassa.
El dia de Sant Jordi, vam instal·lar dos parades una de les quals estava situada a la plaça Sant Anna i l’altra davant de l’institut. Va ser un dia amb pluja i el temps no va acompanyar gaire, sobretot al matí; però, tot i així, vam poder vendre-les totes.

Llibres i roses, elements imprescindible daquesta Diada.
Llibres i roses, elements imprescindible d'aquesta Diada.

En total, vam recollir més de tres mil euros. Després de pagar les roses i altres despeses,  ens van quedar uns dos mil euros de benefici (cal comptar-hi també els beneficis de l’esmorzar que vam organitzar per a l’alumnat del centre).

Per això agraïm la col·laboració de tothom que ens va comprar roses.

L’alumnat de 3r

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>