Gimcana de serveis de Cervera

El 19 de maig els alumnes de l’Aula d’Acollida vam participar en una nova edició de la Gimcana de Serveis de Cervera. Aquesta és una activitat organitzada per la Paeria de Cervera i el Pla Educatiu d’Entorn per tal de donar a conèixer a l’alumnat nouvingut els serveis que ens ofereix la ciutat.

Hi vam participar amb els companys de l’institut la Segarra.

Tots els participants en la gimcana
Tots els participants en la gimcana

En primer lloc, vam anar a visitar el Punt Òmnia, situat en l’edifici del Consell Comarcal de la Segarra. Una monitora ens va ensenyar les instal·lacions i ens va explicar els serveis que ens ofereixen: fer els nostres treballs amb ordinador, aprendre informàtica i ajudar-nos a buscar feina.

Visitant el Punt Òmnia
Visitant el Punt Òmnia

Després vam anar al Conservatori Municipal, i la seva directora ens va ensenyar l’edifici i ens va explicar tot el que hi podem estudiar.

Escoltant alguns instruments al Conservatori
Escoltant alguns instruments al Conservatori

També vam visitar l’església de Santa Maria i la Paeria. Un guia, el senyor Armand Forcat, ens va explicar totes les curiositats de la història de l’església i ens va acompanyar a dalt del campanar. Vam poder veure unes vistes fantàstiques de Cervera. A la Paeria vam visitar la presó, la garjola i el pou de gel.

Vam poder pujar al campanar de lesglésia de Santa Maria
Vam poder pujar al campanar de l'església de Santa Maria

Per acabar la jornada, ens va rebre l’alcalde de la ciutat, el senyor Joan Valldaura. Després de xerrar una estona amb ell, ens va donar un petit obsequi de record.

La recepció amb el Paer en cap.
La recepció amb el Paer en cap.

Va ser un dia molt maco i ens ho vam passar molt bé.

En aquest mapa, podeu veure la ruta que vam fer per la vila i les fotografies que vam anar prenent:

Gimcana de serveis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>